M sports

Vogüé: dit kleine stadje waar kamperen goed is

De feestdagen zijn bijna hier en u bent op zoek naar de beste plannen? Je hebt helemaal gelijk! Vakanties zijn de momenten waarop u echt kunt ontspannen, de stress van het werk kunt vergeten en uzelf nieuwe energie kunt geven voor betere resultaten. Vandaag hoeven we ons geen zorgen meer te maken over het vinden van onze vakantieplannen. We hebben net besloten om met de familie in Ardeche te gaan kamperen. Het is de keuze van bestemming die problematisch kan zijn. We raden u daarom aan naar de plaats Vogüé te gaan. Waarom kamperen in Vogüé? Dit is de vraag die we in dit artikel beantwoorden.

Wat te weten over Vogüé?

Vogüé is een gemeente in Frankrijk, gelegen in het departement Ardeche, in de regio Auvergne Rhône-Alpes. Het is een toeristisch dorp dat behoort tot de gemeenschap van gemeenten van de Gorges de l'Ardèche. Gerangschikt onder de mooiste dorpen van Frankrijk, beperkt Vogüé de gemeenten Saint-Sernin, Lanas, Rochecolombe, Saint-Germain en Lavilledieu. De stad heeft een oppervlakte van 11,72 km en had in 2016 een bevolking van 1.078 inwoners. Er zijn veel dingen te doen en te ontdekken tijdens een verblijf op een camping aan de Ardeche in Vogue.

Waarom kamperen in Vogüé?

Om uw campingbestemming te kiezen, moet u vooral rekening houden met de activiteiten die u daar kunt oefenen. Door Vogüé te kiezen, besluit u te gaan sightseeing. In feite wordt deze gemeente bij uitstek beschouwd als een toeristische plaats. U blijft niet de hele dag op de door u gekozen camping aan de Ardeche. In Vogüé kunt u het kasteel van Vogüé verkennen. Dit kasteel werd gebouwd in de renaissancistische bouwstijl in de 12e eeuw. Het is een middeleeuws fort, dat toebehoorde aan Raymond 1er van Vogüé. Het kasteel staat sinds 1969 op de monumentenlijst. U kunt vervolgens enkele natuurgebieden gaan verkennen. De grot van Estinettes in de Ardèche is een van de must-see natuurgebieden. U kunt wandelen om deze grotten te bereiken, beginnend vanaf Balazuc. De watervallen van Rochecolombe op een steenworp afstand van het dorp zijn ook een plaats die u kunt bezoeken. Hiermee kunt u een vakantie aan het water doorbrengen. Deze watervallen behoren tot de mooiste in de regio bedekt door de Ardèche. U kunt genieten van deze prachtige watervallen en zwemmen. U kunt uw toeristische reis beëindigen, door de hangende tuinen. Vanuit deze tuinen heeft u een panoramisch uitzicht op de Monts de l'Ardèche. Je kunt natuurlijk ook ontspannen.

camping aan de ardeche

Welke camping te kiezen in Vogüé?

De keuze van de bestemming is belangrijk. Dus is de keuze van de camping. Om een ​​uitzonderlijk verblijf in Vogüé door te brengen, raden wij u aan uw koffers op Ardeche Camping te plaatsen. Vanaf deze camping heeft u eenvoudig toegang tot alle locaties in en rond Vogüé. Ardeche Camping biedt activiteiten voor ouders en voor kinderen. Het ideaal is dus om er met je gezin naartoe te gaan. U kunt profiteren van hoogwaardige service door een kamer, een tent, een chalet of een staanplaats op deze camping te huren.

Donnez votre réponse à propos de notre article si jamais vous avez l'envie d'apposer votre opinion !

Blog

  1. 10 Nov. 2021De mooiste 5-sterren campings met waterpark in Argelès-sur-Mer11870
  2. 27 Janv. 2021Verblijf in hutten in de Auvergne18337
  3. 3 Fév. 2020De mooiste Rivieren van de tuin7974
  4. 23 Déc. 2019Toerisme in de Drome2196