M sports

De mooiste Rivieren van de tuin

Het Franse toerisme staat vol met soms onverwachte schatten. Deze schatten zijn populair bij toeristen en vakantiegangers omdat ze ze elk jaar gelukkig maken. Dit zijn bijvoorbeeld prachtige rivieren die wild zwemmen in wild water stimuleren. De Gard heeft prachtige rivieren die hemelse plaatsen voor u zijn. Wij nodigen u uit om enkele van hen te ontdekken.

Rivieren: kleine hoekjes van het paradijs in de Gard

De Gardon is een plaats waar veel zwemmers komen. Kajakliefhebbers houden ervan om de Gardon af te dalen terwijl ze de Pont du Gard bewonderen (de Pont du Gard is een toeristische hotspot die nieuwsgierigheid in de Gard wekt). The Three Bearded Men is een plek waar je tussen baden mooie baden kunt nemen. Deze plaats die de Cevennen bekend is, ligt in de buurt van de Abarines-spoorbrug met uitzicht op de Gardon.

In de Gard is de Concluses de Lussan een uitstekende plek om te zwemmen. De watervallen van Martinet zijn een prachtige badplaats in het hart van de Cevennen. Het is gemakkelijk toegankelijk. De Sautadet-watervallen worden gekenmerkt door gevaarlijke watervallen. De setting getuigt van de schoonheid van de natuur. Inderdaad, de wateren van de Cèze hebben het mogelijk gemaakt om fascinerende kloven te hebben waar watervallen en bassins met elkaar zijn verbonden.

De wateren van de Vis-rivier hebben sublieme landschappen gevormd en gegraven. Deze rivier vindt zijn oorsprong in het nationale park van de Cevennen en steekt de Gard over om zijn loop in de Hérault te voltooien.

Welke camping om te kiezen om te genieten van de prachtige rivieren van de Gard?

Om weer in contact te komen met de geneugten van zwemmen tijdens uw verblijf op een camping Cevennen aan rivier, is het belangrijk om een ​​goede camping te hebben. Er zijn goede campings in de regio, maar voor een zwemvakantie is het beter om een ​​camping aan de rivier te kiezen. De camping Les Plans aan de rivier de Cevennen is een uitstekende camping die zijn klanten een luxe en goedkoop verblijf biedt. De accommodaties zijn flexibel en de uitrusting is modern.

Een verblijf op camping Les Plans betekent genieten van een prachtig privéstrand met een rivier in de Gard, allemaal in de buurt van het Nationaal Park Cevennen. Het privéstrand is gericht op de Gardon. Om uw verblijf op te fleuren, kunt u profiteren van de vele sportieve activiteiten op de camping Cevennen aan rivier, zoals golfen. Entertainment verbetert uw gezinsavonden. Veel promoties worden aangeboden door de camping. Aarzel niet om hiervan te profiteren door uw verblijf op camping Les Plans te boeken.

Donnez votre réponse à propos de notre article si jamais vous avez l'envie d'apposer votre opinion !

Blog

  1. 10 Nov. 2021De mooiste 5-sterren campings met waterpark in Argelès-sur-Mer11874
  2. 27 Janv. 2021Verblijf in hutten in de Auvergne18338
  3. 25 Déc. 2019Vogüé: dit kleine stadje waar kamperen goed is3146
  4. 23 Déc. 2019Toerisme in de Drome2196