M sports

De mooiste 5-sterren campings met waterpark in Argelès-sur-Mer

Vakantie op een luxe camping in de buurt van Perpignan en Languedoc Roussillon belooft onvergetelijke momenten om te delen met dierbaren en familie. Een 5-sterren camping in Argelès met een waterpark biedt comfortabele en moderne accommodatie. De 5-sterren campings zijn zo ingericht dat ook mensen met beperkte mobiliteit een prettig verblijf kunnen hebben. Naast hun setting kenmerken ze zich ook door de talloze activiteiten die ze aanbieden zodat hun klanten zich niet vervelen. De activiteiten zijn gevarieerd zodat iedereen zich kan amuseren, jong en oud. Het is ook mogelijk om te genieten van een ontspanningssessie in de ruimtes die gewijd zijn aan welzijn. Vakantiegangers kunnen zich laten masseren, ontspannen in de sauna of aerobics beoefenen.

Le Bois Fleuri, een luxe camping met waterpark in Argelès-sur-Mer

Le Bois Fleuri is een 5-sterren camping in Argelès met een waterpark in de Pyrénées-sur-Mer. De camping in Argelès-sur-mer wordt gekenmerkt door zijn uitzonderlijke ligging tussen zee en bergen. Badend in de mediterrane zon belooft het vakantiegangers een aangenaam verblijf. Het is perfect voor zowel natuurliefhebbers als mensen die op zoek zijn naar een rustig centrum voor een familievakantie of een weekend voor twee.

De huurvoorraad is volledig voorzien van airconditioning en omvat verschillende soorten accommodatie. Vakantiegangers hebben de keuze tussen bungalows, stacaravans en chalets. Hun oppervlakte varieert tussen 30 en 45 m², en de grotere bieden plaats aan 8 personen. De 5-sterrencamping Argeles met waterpark heeft ook accommodaties die speciaal zijn ontworpen voor mensen met beperkte mobiliteit. Wat het type accommodatie ook is, het biedt maximaal comfort met zijn verschillende voorzieningen, zoals de plancha of het koffiezetapparaat. Het slaapgedeelte heeft een kingsize bed van 160 x 190 cm dat perfect is voor grote gezinnen.

Wat betreft vrijetijdsactiviteiten, er zijn er het hele seizoen verschillende op camping Le Bois Fleuri. Vakantiegangers zullen zich niet vervelen met de verschillende gratis activiteiten. Ze hebben de keuze tussen Zumba, fitness, initiatie boogschieten, diverse wedstrijden en disco-avonden voor kinderen. De begeleiding van deze verschillende activiteiten op de 5-sterren camping Argeles met waterpark wordt verzorgd door professionele coördinatoren. Vakantiegangers kunnen zich ook vermaken in het waterpark met drie glijbanen.

Le Dauphin, een 5-sterren camping met een groot waterpark in Argelès

Camping Argeles Le Dauphin verwelkomt vakantiegangers in een 5-sterrenomgeving. Tussen de zee en de bergen ligt het centrum op 1,5 km van het strand. Het wordt gekenmerkt door zijn groene omgeving en zijn verschillende faciliteiten die het comfort van vakantiegangers garanderen. De 5-sterren camping Argeles is perfect voor een verblijf met familie, stelletjes of vrienden. Het staat ook bekend om zijn enorme waterpark met een oppervlakte van 1.300 m². Het bestaat uit talrijke zwembaden, waaronder een semi-olympisch zwembad, waterglijbanen, meerdere fonteinen, een peuterbad, zones om tegen de stroom in te zwemmen en zones gewijd aan hydromassage.

Veel andere activiteiten zoals wandelen worden aangeboden aan vakantiegangers op de 5-sterren camping Argeles met zijn waterpark, vooral voor kinderen die bezig zullen zijn met spelletjes en buitenactiviteiten. Het is ook mogelijk om 's ochtends gratis aerobe oefeningen te volgen. Le Dauphin biedt campingverhuur aan met tenten en stacaravans op het platteland. Houd er rekening mee dat er regelingen zijn getroffen om mensen met beperkte mobiliteit tegemoet te komen.

Le Bois de Valmarie, een prestigieuze camping met waterpark in Argelès

Le Bois de Valmarie is ook een prestigieuze camping gelegen tussen de zee en de bergen. Het is gelegen op de hoogten van Argelès-sur-Mer, langs de prachtige kust van Vermeille tot Collioure en niet ver van het strand van Racou. Het personeel van de 5-sterren camping Argeles met waterpark staat garant voor luxe diensten zodat vakantiegangers een onvergetelijk moment hebben met hun geliefde of leden van hun gezin. Een verblijf op de campings van Argeles in de oostelijke Pyreneeën brengt veel verrassingen met zich mee met zijn faciliteiten en uitrusting.

De ter plaatse aangeboden activiteiten zijn talrijk en gevarieerd om aan de verwachtingen van elke vakantieganger te voldoen. Het is dus mogelijk om plezier te hebben in een waterpark dat is uitgerust met een verwarmd zwembad. Het Bois de Valmarie omvat onder meer een gymzaal en een wellnesscentrum uitgerust met een sauna. Er is ook een ruimte gewijd aan ontspanning met de massageruimte en de bubbelkamer. Ook kinderen kunnen volop genieten van hun verblijf op de 5-sterren camping Argeles met een waterpark in de kinderclub en in de buitenspeeltuin.

De Mobil-Homes zijn comfortabel en uitgerust met moderne apparatuur. Houd er rekening mee dat vakantiegangers overal op de camping verbinding kunnen maken met de gratis wifi-verbinding.

Donnez votre réponse à propos de notre article si jamais vous avez l'envie d'apposer votre opinion !

Blog

  1. 27 Janv. 2021Verblijf in hutten in de Auvergne18337
  2. 3 Fév. 2020De mooiste Rivieren van de tuin7974
  3. 25 Déc. 2019Vogüé: dit kleine stadje waar kamperen goed is3145
  4. 23 Déc. 2019Toerisme in de Drome2196